Service & Support

Is uw zorg om het industriële automatiseringsnetwerk draaiend te houden? Wilt u onverwachte downtime, wat soms tot zeer hoge kosten kan leiden, zo snel mogelijk kunnen oplossen?

PROCENTEC is uw juiste partner op het gebied van technische ondersteuning voor PROFIBUS, PROFINET, en Ethernet/IP netwerken, op locatie en online. Deze infrastructuur wordt aan u geleverd door een team van gekwalificeerde support engineers die al jaren praktische ervaring hebben met het onderhoud van veldbussystemen.

Waarom kiezen voor de service & support van PROCENTEC? Wij zijn beschikbaar, beschikken over uitgebreide expertise en bieden service en support on-site.

Hieronder vindt u verschillende diensten die wij u aanbieden.

Service & Support Hotline

voor spoedeisende on-site service
T: +31 (0)6 13771334

Troubleshooting

Neem direct contact met ons op als u een onsite noodgeval hebt met uw PROFIBUS & PROFINET netwerk. Wij zijn er om uw problemen op te lossen. Onze ingenieurs zijn meestal beschikbaar binnen 8 uur. Zij beschikken over een schat aan specialistische kennis en alle benodigde gereedschappen, zoals busmonitors, scopes, analyzers, service en diagnostische software.

Installatie-certificering

Een installatie-certificering is een kwaliteitsgarantie voor fabriekseigenaren dat de PROFIBUS & PROFINET installatie voldoet aan de standaard en goed werkt. We controleren of de installatie werkt volgens de functionele specificaties aan de hand van procedurele checklists.

Lees meer over Installatiecertificering.

Productcertificering

PROCENTEC is een officieel PROFIBUS Testlaboratorium voor de certificering van PROFIBUS-apparaten. In ons laboratorium kunnen fabrikanten hun producten testen op PROFIBUS compatibiliteit. Op basis van de positieve testrapporten van ons laboratorium geeft de internationale organisatie certificaten uit voor de geteste apparaten.

Lees meer informatie over Productcertificering

Technische ondersteuning

Schakel ons in voor consultancy- en projectondersteuning voor al uw PROFIBUS & PROFINET kwesties. Vanwege de internationale kwaliteitsnormerkenning worden we gecontracteerd voor middelgrote en grootschalige internationale projecten. Vanaf de planningsfase tot en met de inbedrijfstelling, kunnen we een integrator, eindgebruiker en fabriekseigenaar met hun project helpen.

Neem contact op met ons team Service & Support +31 (0)174-671 800 of vul het onderstaande formulier in.

Tijdens de planningsfase kunnen we helpen met de schema’s, berekeningen en de componentselectie. Onze engineers hebben ervaring met honderden beschikbare componenten en instrumenten.

Jaarlijks contract

Met een jaarlijks contract kunt u ons altijd inschakelen voor ondersteuning op het gebied van industrieel netwerk support zonder extra kosten. U komt bovenaan de lijst te staan en antwoord wordt zo snel mogelijk geboden. Er zijn meerder opties mogelijk waardoor u zelf de door u gewenste support kan krijgen. Zo is het mogelijk een contract aan te gaan waarbij u zich geen zorgen meer hoeft te maken om de installatie. U kunt ongelimiteerd contact met ons opnemen voor al uw industrieel netwerk problemen.

Neem contact op met ons team Service & Support +31 (0)174-671 800 of vul het onderstaande formulier in.

Volledig pakket aan diensten

PROCENTEC biedt u een volledig pakket aan diensten om u, als gebruiker of leverancier met veldbustechnologie, te ondersteunen. Wij hebben specialisten in huis met specifieke PROFIBUS en PROFINET kennis en we zijn als geen ander in staat om onze disciplines te bundelen, zodat u een optimale oplossing ontvangt.